Hippe noedel burgers

/5
 

0 beoordelingen

  • Bijgerecht
  • 20 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

  1. Serveer een hamburger niet tussen een broodje, maar tussen krokante noedels. Kook de noedels eerst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  2. Voeg daarna per 100 gram noedels één ei toe en meng het door elkaar. Vorm nestjes van de noedels en lat ze opstijven.
  3. Frituur de nestjes in een friteuse of bak ze krokant in een anti-kleefpan.
  4. Maak van de ‘noedelbroodjes’ en de burgers uit de gourmetschotel hamburger.
  5. Zet bakjes klaar met Aziatische gesneden groenten: paksoi, venkel, champignons en verse koriander. En zorg dat er sweet chillisaus, chinese uitjes en seroendeng op tafel staat. Zo stelt iedereen zijn eigen noodleburger samen.

Ingrediënten

  • 1 pak noedels
  • 1 doosje eieren
  • 1 gourmetschotel
  • 1 paksoi
  • 1 venkel
  • 1 bakje champignons
  • 1 bakje verse koriander
  • 1 fles sweet chilisaus
  • 1 bakje chinese uitjes
  • 1 potje seroendeng

Benodigde materialen

Friteuse of anti-kleefpan

Zoek een recept