Honingomelet met geitenkaas

/5
 

0 beoordelingen

  • Lunchgerecht
  • 15 minuten
  • 1 personen

Bereidingswijze

  1. Splits de eieren en bewaar het eiwit en eigeel apart in een kommetje.
  2. Klop de eiwitten stijf met een snuf zout.
  3. Klop de eidooiers romig en glad met een snufje zout, de honing en crème fraîche.
  4. Schep de eiwitten er rustig doorheen.
  5. Verhit de boter in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag.
  6. Giet het eimengsel erin en laat met een deksel op de pan in circa 5 minuten garen op de laagste stand.
  7. Keer de omelet om met behulp van de deksel of een groot bord en bak ook de andere kant nog een paar minuten zachtjes.
  8. Rooster het amandelschaafsel kort in een droge koekenpan.
  9. Verdeel de geitenkaas en amandelen over de omelet en vouw deze eventueel dubbel.

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1 eetlepel vloeibare honing
  • 25 gram crème fraîche
  • 1 theelepel boter
  • 40 gram zachte geitenkaas
  • 5 gram amandelschaafsel

Zoek een recept