Hüttenkäse met avocado en ei

/5
 

0 beoordelingen

  • Ontbijtgerecht
  • 10 minuten
  • 1 personen

Bereidingswijze

  1. Kook het ei in 7 minuten halfzacht en laat schrikken.
  2. Pel het ei en halveer overlangs.
  3. Snijd ondertussen de avocado overlangs doormidden.
  4. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakjes.
  5. Doe de hüttenkäse in een kom.
  6. Verdeel het ei, de avocadoplakjes en de slamelange erover.
  7. Besprenkel met de Sriracha saus.

Ingrediënten

  • 1 groot scharrelei
  • 1/2 eetrijpe avocado
  • 200 gram hüttenkäse
  • 40 gram jonge bladsla met rucola
  • 1 eetlepel Sriracha sauce

Zoek een recept