Mini kaasfondue met pistache en abrikozen

/5
 

0 beoordelingen

  • Voorgerecht
  • 20 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

  1. Verwijder de plastic verpakking van de camemberts.
  2. Steek de rozemarijn in de bovenkant van de camemberts en wikkel de kaasjes in aluminiumfolie.
  3. Leg ze circa 15 minuten op de barbecue tot de kaasjes binnenin helemaal zijn gesmolten.
  4. Maak het folie open en verwijder het bovenste korstje van de kaas.
  5. Besprenkel met de tijm, noten, abrikozen en honing.
  6. Serveer met het stokbrood om te dippen.

Tip:

  • Vervang de pistachenoten door walnoten.

Ingrediënten

  • 2 camemberts
  • 2 takjes rozemarijn in stukjes
  • 1 theelepels tijm
  • 4 eetlepels grof gehakte pistachenoten
  • 5 eetlepels gedroogde abrikozen in stukjes
  • 2 eetlepels honing
  • Stokbrood

Benodigde materialen

Barbecue

Zoek een recept

Kaasfondue