Kaasschnitzel met Rösti en gestoofde spinazie

/5
 

6 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 15 minuten
  • Vegetarisch
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

  1. Verwarm de friteuse voor op 180°C.
  2. Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een anti-kleefpan en bak er op een niet te hoog vuur de kaasscnhitzels aan beide kanten in. Draai ze tijdens het bakken slechts 1 keer om, anders vallen ze uit elkaar.
  3. Verwarm een klein scheutje zonnebloemolie in een hapjespan en voeg er de spinazie aan toe. Schep goed om en neem de pan direct van net vuur als de spinazie begint te slinken. Door de hitte van de pan zal de rest van de spinazie ook snel slinken. Kruid met zout en peper.
  4. Frituur ondertussen de rösti’s in de voorverwarmde friteuse volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed uitlekken.
  5. Serveer de kaasschnitzels op de gestoofde spinazie en serveer er de rösti’s bij.

Ingrediënten

  • 4 stuks Vivera Beemster Kaasschnitzel
  • Scheutje zonnebloemolie
  • 12 stuks Rösti
  • 800 gram gewassen spinazie
  • Versgemalen peper
  • Zout

Benodigde materialen

Friteuse

Zoek een recept