Kiwi-wrap met kruidenkaas

/5
 

2 beoordelingen

  • Lunchgerecht
  • 15 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de tortillawraps tussen 2 borden circa 2 minuten op 400 Watt in de magnetron zodat ze wat soepeler worden.
  2. Bestrijk met de roomkaas en bestrooi met cayennepeper. Verdeel de blokjes kiwi erover.
  3. Klop een dressing van de olie en het sinaasappelsap en breng op smaak met zout en peper.
  4. Meng de slareepjes met de bosui en dressing. Schep het slamengels op de kiwi en rol de trotilla strak op tot wraps.
  5. Steek vast met ene prikker en snijd ze voor het serveren schuin door.

Ingrediënten

  • 4 tortillawraps
  • 200 gram kruidenroomkaas
  • mespunt cayennepeper
  • 6 kiwi's (in blokjes)
  • 1 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel sinaasappelsap
  • ¼ krop ijsbergsla (in smalle reepjes)
  • 2 lente-/bosuitjes (in ringen)

Zoek een recept