Lasagne van gehakt

/5
 

3 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 25 minuten
  • 1 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Pers de knoflook en snipper de ui.
  3. Verhit een koekenpan met olijfolie en fruit de ui met knoflook aan.
  4. Voeg het gehakt toe en bak rul.
  5. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe met wat zout en peper en laat het geheel ca. 10 minuten pruttelen op laag vuur.
  6. Snijd de basilicum fijn en voeg op het laatst toe.
  7. Snijd de courgette in dunne plakken.
  8. Vet een ovenschaal in, giet de helft van de saus erin en leg hierop de helft van de courgette plakken.
  9. Herhaal dit nog een keer en verwarm 30 minuten in de oven.

Ingrediënten

  • 150 gram biologisch rundergehakt
  • 1/4 courgette
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 ui
  • 150 gram biologische tomatenblokjes
  • 1/2 eetlepel verse basilicum
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 1/2 eetlepel olijfolie
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper

Benodigde materialen

Oven, ovenschaal

Zoek een recept