Linzensalade met geitenkaas en rode biet

/5
 

3 beoordelingen

  • Lunchgerecht
  • 10 minuten
  • 1 personen

Bereidingswijze

  1. Doe de linzen in een zeef en laat ze goed uitlekken.
  2. Rasp de bieten fijn.
  3. Doe de bietjes op een groot bord en schep om met de balsamicoazijn.
  4. Meng de linzen erdoor.
  5. Snijd de peterselie fijn en meng samen met de rucola door de salade.
  6. Verkruimel de geitenkaas over de salade.
  7. Breek de walnoten boven de salade in stukjes.

Ingrediënten

  • 160 gram linzen
  • 100 gram geraspte bieten
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 5 gram verse peterselie
  • 10 gram rucola
  • 40 gram geitenkaas
  • 15 gram walnoten

Benodigde materialen

Zeef

Zoek een recept