Mac & Cheese

/5
 

0 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 20 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

1. Kook de macaroni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat goed uitlekken.


2. Snijd de droge worst in kleine stukjes en fruit deze in de olijfolie aan in een hapjespan.

   
3. Voeg de roerbakgroenten toe, zet het vuur wat hoger en laat de groenten mooi bakken.

 
4. Breng op smaak met zout en peper en voeg de Besciamella saus toe.   

 
5. Breng voorzichtig aan de kook, voeg de macaroni toe en warm het geheel nog even goed door.  


6. Breng op smaak met zout en peper, verdeel over 4 borden en bestrooi met de fijngesneden peterselie.     

Ingrediënten

  • 400 gram Grand Italia macaroni
  • 400 gram Italiaanse roerbakgroenten
  • 100 gram droge worst
  • 400 gram Grand Italia Besciamella saus
  • 8 takjes verse peterselie, fijngesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Versgemalen peper
  • Zout

Zoek een recept