Mexicaanse wrap gevuld met gehakt

/5
 

46 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 20 minuten
  • 4 personen
  • Mexicaans

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de olijfolie in een bakpan.
  2. Bak hierin het gehakt rul met de gesnipperde ui en knoflook.
  3. Voeg de uitgelekte mais en de kidneybonen toe.
  4. Breng op smaak met chilipoeder en eventueel een beetje zout.
  5. Halveer de cherrytomaatjes voor de salsa.
  6. Meng ze met de gesnipperde ui, chilisaus en een eetlepel koriander.
  7. Smeer de wraps in met wat zure room.
  8. Bedek de wrap met rucola en het gehaktmengsel.
  9. Rol de wraps op en serveer ze met de salsa.

Ingrediënten

  • 500 gram rundergehakt
  • 2 rode uien (gesnipperd)
  • 1 blikje mais
  • 1 blikje kidneybonen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/2 theelepel chilipoeder of paprikapoeder
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 zakje rucola sla
  • 1 bekertje zure room
  • 4 wraps
  • 1 doosje cherrytomaatjes
  • 1 dl chilisaus
  • koriander

Zoek een recept

Ui snipperen