Omeletrolletjes met geitenkaas

/5
 

0 beoordelingen

  • Lunchgerecht
  • 140 minuten
  • 1 personen

Bereidingswijze

  1. Rasp de schil van de citroen.
  2. Klop de eieren los in een kom.
  3. Voeg de basilicum, bieslook, een theelepel citroenrasp, -sap en een snuf zout toe.
  4. Verhit de olie in een koekenpan met dikke bodem en bak hierin een dunne omelet.
  5. Laat de omelet afkoelen.
  6. Verdeel, zodra de omelet afgekoeld is, de geitenkaas erover en rol hem strak op en verpak in folie.
  7. Laat de rol minimaal 2 uur opstijven in de koelkast en snijd dan in kleine rolletjes.

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1 handje verse basilicum
  • 1 handje verse bieslook
  • 1 citroen
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 theelepel olijfolie
  • 20 gram geitenkaas

Zoek een recept