Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

/5
 

0 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 30 minuten
  • Vegetarisch
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze:

  1. Klop de pannenkoekenmix met de melk, het ei, de oregano en de parmezaan tot een glad beslag.
  2. Verwarm steeds een klein beetje vloeibaar bakproduct in een koekenpan met anti-aanbaklaag en laat goed heet worden.
  3. Bak 4 dikke pannenkoeken en houd ze warm onder folie of op een pan met een laagje kokend water.
  4. Verwarm de ovengrill. Verdeel de pannenkoeken op 2 bakplaten met bakpapier.
  5. Verdeel de plakjes tomaat en mozzarella erover en bestrooi met wat peper. Zet ze even onder de grill tot de mozzarella licht gesmolten is.

Ingrediënten

  • 400 gram pannenkoekmix
  • 800 milliliter halfvolle melk
  • 1 ei
  • 1 eetlepel gedroogde oregano
  • 20 gram Parmezaanse kaas (versgeraspt)
  • circa 2,5 eetlepel vloeibaar bakproduct
  • 2 trostomaten (in plakjes)
  • 1 bol buffelmozzarella (in plakjes)

Benodigde materialen

Bakpapier

Zoek een recept