Pannenkoekrol met feta en rauwkost

/5
 

1 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 30 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 100ºC.
  2. Snijd de komkommer, bleekselderij en paprika in dunne reepjes en schep in een kom om met de wortel en bieslook.
  3. Meng de dressing erdoor en laat staan.
  4. Klop de pannenkoekmix los met de melk en mix er een voor een de eieren doorheen tot een glad beslag.
  5. Voeg de oregano, een snuf zout en wat peper toe.
  6. Verhit een beetje bakproduct in een grote koekenpan.
  7. Giet een volle soeplepel van het beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin.
  8. Houd warm in de oven en bak zo nog 7 pannenkoeken.
  9. Leg de pannenkoeken op een bord en schep er een paar lepels rauwkost op.
  10. Verdeel wat feta erover en rol de pannenkoeken losjes op. Serveer direct.

Ingrediënten

  • ½ komkommer
  • 4 stengels bleekselderij
  • 2 groene paprika’s
  • 250 gram geschilde en grof geraspte wortel
  • 1 fijngesneden bosje bieslook
  • 2 tot 4 eetlepels dressing naar keuze
  • 1 pak meergranen pannenkoekmix
  • 900 ml melk
  • 3 eieren
  • 1 eetlepel gedroogde oregano
  • Vloeibaar bakproduct of zonnebloemolie
  • 150 gram verbrokkelde feta of witte kaas

Benodigde materialen

Oven

Zoek een recept