Pasta met geroerbakte asperges en Hollandse garnalen

/5
 

1 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 30 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

  1. Snijd het houtachtige uiteinde van de asperges en snijd de asperges in stukjes. Houd de kopjes apart.
  2. Kook de pasta beetgaar.
  3. Verhit de olie en roerbak hierin de aspergestukjes op middelhoge stand beetgaar.
  4. Voeg de knoflook, garnalen en citroenrasp toe en bak op een lage stand 1 minuut mee.
  5. Giet de pasta af en schep door het aspergemengsel.
  6. Bestrooi met peper, de tuinkruiden en kaas.

Ingrediënten

  • 1 bos witte geschilde asperges
  • 300 gram pastaschelpjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes geperste knoflook
  • 250 gram Hollandse garnalen
  • 1 theelepel citroenrasp
  • 1 handje verse tuinkruiden naar keuze
  • 100 gram geraspte belegen of Parmezaanse kaas

Benodigde materialen

Kookpan + koekenpan

Zoek een recept