La verdura

/5
 

2 beoordelingen

  • Hapje
  • Spaans

Bereidingswijze:

Voor 12 stuks

  1. Leg de kerstomaatjes in een ovenschaal, schenk er een scheut olijfolie over en voeg knoflook en tijm toe.
  2. Kruid met zout en peper en pof ze ongeveer 8 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
  3. Snijd de bolletjes mozzarella doormidden en maak ze lichtjes aan met de pesto.
  4. Laat de paprika uitlekken, snijd in stukjes en prik om en om een tomaatje, paprika en mozzarella aan een prik. Lepel er tenslotte nog wat pesto over.

Ingrediënten

  • 24 kerstomaatjes
  • 12 mini-bolletjes mozzarella
  • ½ pot gegrilde paprika's
  • 4 takjes tijm
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • scheutje olijfolie
  • 2 eetlepels groen pesto
  • versgemalen peper
  • zout

Zoek een recept