Pizzaatjes met spinazie, knoflookolijven en lamsworst

/5
 

5 beoordelingen

  • Hapje
  • 30 minuten
  • Spaans

Voor 12 hapjes

Bereidingswijze:

  1. Snijd de lamsworstjes in schuine plakken en bak ze goudbruin in een lepel olijfolie.
  2. Voeg in dezelfde pan nog één eetlepel olijfolie toe en zweet er de fijngesneden ui in aan.
  3. Voeg de spinazie toe, laat snel slinken en kruid met zout en peper. 
  4. Bereid de bodem + de saus volgens de aanwijzing op de verpakking en steek er ronde vormpjes uit.
  5. Verwarm de oven voor op 225°Celsius.
  6. Strijk de bodempjes in met wat tomatensaus en beleg met de uitgelekte spinazie.
  7. Leg er de plakjes lamsworst en stukjes olijf op en bestrooi met de pijnboompitten.
  8. Bak de pizzaatjes in circa 10 minuten krokant in de oven.

Ingrediënten

  • 2 lamsworstjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 200 gram spinazie
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 1 pakje Tante Fanny vers pizzadeeg
  • 1 grote ui, fijngesneden
  • 2 eetlepels knoflookolijven, in ringen gesneden
  • Peper
  • Zout

Zoek een recept