Platbrood met kruidenolie

/5
 

2 beoordelingen

  • Bijgerecht
  • 25 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze:

  1. Meng het bakmeel met de yoghurt, rozemarijn en 1 theelepel zout en kneed tot een glad deeg. Verdeel het deeg in 8 bolletjes en druk deze plat.
  2. Meng in een keukenmachine de olie met de knoflook, koriander, peterselie, zout en peper. Voeg eventueel een scheutje water toe.
  3. Leg de broodjes aan de zijkant van de barbecue en bak ze in 6-10 minuten knapperig en gaar.
  4. Bestrijk de broodjes met de kruidenolie en besprenkel met zeezout.

Ingrediënten

  • 400 gram zelfrijzend bakmeel
  • 300 milliliter yoghurt
  • 1 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 handje verse koriander
  • 1 handje verse peterselie
  • grof zeezout

Zoek een recept