Classic Pulled Pork Sandwiches

/5
 

0 beoordelingen

  • Hapje
  • 25 minuten
  • 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de winterwortel en snijd er de boven- en de onderkant af. Schaaf deze fijn op de keukenrasp. Schep in een grote kom.
  2. Verwijder eventuele minder mooie bladeren van de rode kool en schaaf deze ook fijn. Meng met de winterwortel.
  3. Snijd de peterselie fijn, voeg toe aan de groente en meng er de yoghurt en het sap en de rasp van de citroen door. Breng op smaak met zout en peper. Laat even marineren.
  4. Rooster de Pulled Pork in een droge anti-kleefpan tot het goed warm is en enigszins krokant begint te worden. Voeg er een klein beetje van de bijgeleverde barbecuesaus aan toe en roer door.
  5. Snijd de pistolets aan de bovenkant open en schep er lekker wat salade in.
  6. Verdeel er de Pulled Pork rijkelijk over en sprenkel de barbecuesaus er overheen.
  7. Serveer de rest van de saus en de coleslaw er apart bij.

Ingrediënten

  • verse pistolets, 4 stuks
  • Pulled Pork, 2 bakjes
  • winterwortel, 1 stuk
  • rode kool, ¼ stuk
  • platte peterselie, 1 bakje
  • volle yoghurt, 2 grote eetlepels
  • sap en rasp van ¼ citroen
  • versgemalen peper
  • zout

Zoek een recept