Quiche met geitenkaas, spinazie en rode ui

/5
 

0 beoordelingen

  • Lunchgerecht
  • 50 minuten
  • 1 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C .
  2. Bekleed een 'eenpersoons' bakvormpje van ongeveer 10 cm doorsnee met bladerdeeg.
  3. Bak het bladerdeeg in 20 minuten blind af.
  4. Snijd de ui in ringen en de trostomaten in dunne plakken.
  5. Meng het ei, de kookroom, de spinazie, de rode ui, de tomaten en peper en zout.
  6. Giet het eimengsel in het bladerdeegbakje en strooi de geitenkaas erover.
  7. Bak de quiche in ongeveer 18 minuten op 180°C af.

Ingrediënten

  • 1 snufje peper
  • 1 snufje zout
  • 20 gram geraspte geitenkaas
  • 60 milliliter kookroom
  • 1 plak bladerdeeg
  • 10 gram rode ui
  • 30 gram trostomaten
  • 1 ei
  • 30 gram spinazie

Benodigde materialen

Oven

Zoek een recept