Rijkgevulde vegetarische quesadillas

/5
 

0 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 15 minuten
  • Vegetarisch
  • 4 personen
  • Mexicaans

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Verwarm de olie in een anti-kleefpan en roerbak er de groenten in.
  3. Voeg de filetblokjes toe en bak even mee. Kruid het geheel met zout en peper.
  4. Leg 4 tortillawraps op het aanrecht en smeer in met de crème fraîche.
  5. Verdeel er de groenten en de filestukjes over en bestrooi met de geraspte kaas.
  6. Leg er de andere tortillawrap op en druk goed aan.
  7. Leg de wraps op een bakplaat en laat zo’n 5-10 minuten bakken in de voorverwarmde oven.
  8. Snijd in mooie punten en serveer eventueel met een groene salade om er een volwaardige maaltijd van te maken.

Ingrediënten

  • 8 tortillawraps
  • 1 flinke eetlepel zonnebloemolie
  • 1 pak Valess vega filetstukjes
  • 1 zak Italiaanse roerbakgroenten
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • 100 gram geraspte kaas
  • Versgemalen peper
  • Zout

Zoek een recept