Rosbief met bosui en worteljulienne

/5
 

0 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 15 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de rosbieflapjes aan beide kanten met de currypasta.
  2. Meng de wortel met de helft van de bosui en peterselie. Verdeel deze vulling over de bieflapjes en rol ze stevig op. Zet vast met een prikker.
  3. Verhit steeds 1 eetlepel wokolie in het gourmetpannetje en bak het vleesrolletje rondom lichtbruin.
  4. Voeg aan het bakvet een klein scheutje sojasaus en kokosmelk toe.
  5. Bestrooi met gebakken uitjes. Lekker met kroepoek.

Tips:

  • Vervang de wortel door smalle reepjes knolselderij.
  • Snijd een wortel julienne met behulp van een mandoline.

Ingrediënten

  • 4 in dunne plakjes gesneden (ros)bieflapjes
  • 2 eetlepels milde currypasta
  • 200 gram worteljulienne of winterwortel, in smalle reepjes gesneden
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringen gesneden
  • 1 eetlepel in stukjes gehakte (platte) peterselie
  • 4 eetlepels wokolie
  • sojasaus
  • 100 milliliter kokosmelk
  • bakje gebakken uitjes

Zoek een recept