Snelle spaghetti met cocktailgarnalen en cherrytomaatjes

/5
 

3 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 35 minuten
  • Weekrecept
  • 4 personen
  • Italiaans

Bereidingswijze:

  1. Laat de garnalen ontdooien en dep ze goed droog.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Maak de knoflook schoon en hak fijn.
  4. Snijd de cherrytomaatjes doormidden.
  5. Verwarm in een ruime pan de olijfolie en fruit er de knoflook in aan.
  6. Voeg er de tomaatjes en de kappertjes met wat van hun vocht aan toe.
  7. Snijd de peterselie en de basilicum fijn en voeg toe aan de tomaatjes.
  8. Voeg de garnalen toe aan de pan en zet het vuur hoger.
  9. Laat de garnalen enkele minuten meebakken en schep er dan de pasta door.
  10. Schep het geheel in een grote schaal of serveer het als tapas op vorkjes in kleine kommetjes.

Ingrediënten

  • 250 gram Jumbo garnalen
  • 500 gram Rummo Pasta Linguini
  • 1 teentje knoflook
  • 250 gram cherrytomaten
  • 4 eetlepels Olitalia olijfolie
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 1/2 bakje verse peterselie
  • 1/2 bakje verse basilicum

Zoek een recept