Spareribs met verse paprikasambal

/5
 

0 beoordelingen

  • Hapje
  • 30 minuten
  • Spaans

Voor 8 hapjes

Bereidingswijze:

  1. Snij de steeltjes van de rode peper en de puntpaprika’s en snijd ze in de lengte doormidden.
  2. Verwijder de zaadlijsten en snijd in grove stukken.
  3. Draai de peper en de puntpaprika’s in de keukenmachine tot een puree (sambal) of wrijf het in de vijzel fijn.
  4. Breng op smaak met zout en laat uitlekken op een zeefje of een vergiet.
  5. Snijd de sparerib in afzonderlijke stukjes en verwarm in de voorverwarmde oven van 180°C gedurende ongeveer 10 minuten.
  6. Serveer met de verse sambal.

Ingrediënten

  • 1 hele gemarineerde en voorgegaarde sparerib
  • 2 puntpaprika's
  • 1 rode peper
  • 1 mespuntje zout

Zoek een recept