Varkenshaas gemarineerd in notenmosterd en amandellikeur

/5
 

4 beoordelingen

  • Hapje
  • 30 minuten
  • Spaans

Voor 12-15 hapjes

Bereidingswijze:

  1. Hak de amandelen fijn met de mosterd. Dit kunt u met de hand doen of het tot een puree mixen in de keukenmachine.
  2. Smeer de varkenshaas rondom in met de verkregen notenmosterd en leg in een schaal.
  3. Schenk er de amandellikeur over en laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
  4. Dep het vlees voorzichtig een beetje droog, maar laat de notenmosterd wel zitten.
  5. Bak de varkenshaas rondom goudbruin in de olijfolie in een anti-aanbakpan.
  6. Laat verder garen in de voorverwarmde oven van 175°C gedurende ongeveer 10 minuten.
  7. Snijd in zo dun mogelijke plakken en serveer op een bordje. 

Ingrediënten

  • 1 varkenshaas
  • 3 eetlepels amandellikeur (Amaretto)
  • 2 eetlepels gladde mosterd
  • 2 eetlepels amandelen
  • 1 eetlepel olijfolie

Zoek een recept