Spaanse wentelteefjes met Manchego kaas en peer

/5
 

3 beoordelingen

  • Hapje
  • 25 minuten
  • Spaans

Voor 8-12 hapjes

Bereidingswijze:

  1. Klop de eieren los met het kaneelpoeder, de melk en een snufje zout.
  2. Snijd het suikerbrood in dikke plakken, snijd er de korsten af en snijd schuin doormidden.
  3. Wentel de plakjes brood 1 voor 1 door het eiermengsel
  4. Laat de boter uitbruisen in een anti-aanbakpan en bak er aan beide kanten de geweekte sneetjes suikerbrood goudbruin in.
  5. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakjes.
  6. Verwijder de korst van de kaas en snijd eveneens in dunne plakjes.
  7. Garneer ieder wentelteefje met wat peer en kaas en leg op een groot bord.

Ingrediënten

  • 1/2 suikerbrood
  • 2 eieren
  • Mespuntje kaneelpoeder
  • 1 dl melk
  • Roomboter
  • Puntje Manchego kaas
  • 1 Conference peer

Zoek een recept