Wrap van gerookte makreel met dressing van piccalilly

/5
 

4 beoordelingen

  • Lunchgerecht
  • 15 minuten
  • 4 personen
  • Hollands

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 165°C en warm de tortilla’s enkele minuten op.
  2. Verwijder het vel en de graten van de gerookte makreel en pluk het visvlees grof.
  3. Snijd de ijsbergsla in fijne reepjes.
  4. Maak de avocado’s schoon en snijd in niet te kleine partjes.
  5. Meng de piccalilly met de yoghurt.
  6. Laat de wortelsalade goed uitlekken.
  7. Leg de wraps naast elkaar op het aanrecht en verdeel er de ijsbergsla over.
  8. Verdeel er de gerookte makreel over en bestrooi met de wortelsalade.
  9. Leg er de partjes avocado op en druppel er tenslotte de piccalilly-yoghurt over. Vouw de wraps dicht en zet ze eventueel vast met een prikker.

Ingrediënten

  • 2 stuks gerookte makreel
  • 8 tortilla wraps
  • 1/2 krop ijsbergsla
  • 2 avocado's
  • 1 pot Kühne wortelsalade
  • 4 eetlepels Kühne piccalilly
  • 4 eetlepels yoghurt
  • versgemalen peper
  • zout

Benodigde materialen

Oven

Zoek een recept