Wrap met shoarma, tzatziki en Griekse witte koolsalade

/5
 

13 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 15 minuten
  • Weekrecept
  • 4 personen
  • Grieks

Bereidingswijze:

  1. Verhit een scheut olie in een pan en bak de shoarma in ca. 6-8 minuten gaar.
  2. Snijd de rode ui in ringen.
  3. Verwarm de tortilla’s in een voorverwarmde oven of een droge koekenpan.
  4. Bestrijk de tortilla’s royaal met de tzatziki saus.
  5. Verdeel de shoarma over de met tzatziki besmeerde tortilla’s.
  6. Decoreer af met de Griekse kool salade, rode uienringen en de rucola.

Ingrediënten

  • 1 kilo shoarmavlees
  • 6 eetlepels olie om in te bakken
  • 4 Santa Maria soft tortilla wraps
  • 250 gram verse tzatziki saus, kant en klaar
  • 30 gram rucola
  • 1 rode ui

Zoek een recept