Wraps met kipfilet, little gem en perzik

/5
 

0 beoordelingen

  • Hoofdgerecht
  • 20 minuten
  • 4 personen
  • Wereldkeuken

Bereidingswijze

1. Meng in een kommetje de tomatenpuree met de sausmix en 8 eetlepels water.

2. Snijd de kipfilets in kleine blokjes.

3. Maak de ui en de paprika’s schoon en snijd eveneens in kleine blokjes.

4. Snijd 2 perziken in kleine blokjes, snijd de andere perzik in grove parten.

5. Verwarm in een hapjespan de zonnebloemolie en bak er de kipfilet mooi goudbruin in. Voeg de fijngesneden ui, paprika en perzik toe en bak kort mee.

6. Zet het vuur lager, voeg de sausmix en 50 ml water toe, roer goed door elkaar en laat nog enkele minuten pruttelen. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

7. Neem de wraps uit de verpakking, besprenkel met water en verwarm 1 minuut in de magnetron.

8. Pluk de little gems en verdeel over de wraps. Verdeel er eveneens de parten perzik over en besprenkel met de tomatensaus.

9. Verdeel er de kip-groentevulling over en serveer met de rest van de tomatensaus.

Ingrediënten

  • 2 pakken Amerikaanse BBQ Maggi wraps
  • 2 kipfilets
  • 2 gele paprika's
  • 1 ui
  • 2 little gem's
  • 3 perziken
  • 70 gram tomatenpuree
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • Versgemalen peper
  • Zout

Zoek een recept