Food Challenge

Leef bewuster en ga de uitdaging aan

Het nieuwe jaar is aangebroken en veel mensen hebben het goede voornemen om gezonder te leven en te eten. De Food Challenge App helpt je daarbij. Met deze app word je bewust(er) van wat er allemaal in je eten zit en wat voeding met je doet.

5 Challenges

Als je de app downloadt, kun je kiezen uit 5 Food Challenges. Iedere Challenge daagt je uit om gedurende 1, 2 of 3 weken bewuster om te gaan met je voeding. In de Challenges wordt beschreven wat de bedoeling is. Om het je makkelijker te maken krijg je bijpassende en overheerlijke recepten. Je kunt eenvoudig de recepten en boodschappenlijstjes downloaden om je maaltijden voor te bereiden. Je kunt een Challenge alleen doen, maar je kunt ook anderen uitdagen om mee te doen. Je kunt punten verdienen en degene met de meeste punten wint! Je kunt zelf bedenken welke beloning je daaraan wilt hangen. Daarnaast kun je elkaars prestaties liken, berichten delen, foto’s uploaden en nog veel meer.

Download de gratis Food Challenge App

Sta je te trappelen om jouw goede voornemens na te komen? Download nu de Food Challenge App in de

Apple App Store (iOs) of

Google Play Store (Android).

Less Meat Challenge

Daag jezelf uit en eet maximaal 200 gram vlees per week. Met minder vlees krijg je nog steeds alle voedingswaarden binnen en draag je een steentje bij aan het klimaat.

Meer Less Meat Challenge

Veggie Challenge

Daag jezelf uit en eet minimaal 450 gram groenten per dag. Dat het niet moeilijk hoeft te zijn ervoor je tijdens deze challenge! Ervaar de kracht, smaak en diversiteit van groente.

Meer Veggie Challenge

Pure Food Challenge

Daag jezelf uit en eet zoals onze voorouders deden. Ervaar in 1 tot 3 weken het positieve effect van onbewerkte producten op je vitaliteit.

Meer Pure Food Challenge

No Sugar Challenge

Daag jezelf uit en eet vrij van snelle en toegevoegde suikers. Ervaar het effect van suiker op je vitaliteit en energieniveau en wordt creatief met natuurlijke suikers.

Meer No Sugar Challenge

Fiber Challenge

Eet je darmen gezond! Met 30- 40 gram voedingsvezels op een dag heb je minder trek en is je spijsvertering goed op peil. Het resultaat: meer energie!

Meer Fiber Challenge

Winterproef

Ben je al lekker bezig met de Food Challenge App, maar wil je ook nog wat meer weten over gezonde voeding? We hebben alle feiten voor je verzameld.

Lees er alles over!