Koken aan tafel

Lekker tafelen in goed gezelschap

Tijdens de feestdagen staat gezelligheid centraal. En wat is er nu gezelliger dan samen te koken aan tafel? Bijkomend voordeel: je hoeft zelf niet van tevoren uren in de keuken staan. Iedereen maakt zelf zijn eten klaar. Met allerlei verschillende ingrediënten maakt iedereen zijn lekkerste avondeten klaar. Een sausje hier, een garnering daar. En smullen maar!

Gourmet

Met de feestdagen is het heel gezellig om aan tafel te koken met z’n allen. Gourmet valt altijd in de smaak! Zet de bakplaat met bijbehorende pannetjes in het midden van de tafel, plaats er vlees, vis en groenten omheen en je hebt gegarandeerd een feestmaal te pakken. Jij blij, tafelgenoten blij!

Grande gourmet

Pizzarette

Gezellig samen tafelen met familie, vrienden of vriendinnen onder het genot van heerlijke mini-pizza’s. Wie wil dat nou niet? Varieer eindeloos met ingrediënten, en laat elkaar proeven wat jouw unieke pizza creatie is. Heerlijk met vlees, vis of lekker vegetarisch. Met onze tips & tricks ga jij een onvergetelijke Italiaanse avond tegemoet. Ook leuk: koekjes bakken in de pizzarette. Lekker om de pizza avond mee af te sluiten, of leuk voor tussendoor.

Pizzarette-pret

Fondue

Geen zin om urenlang in de keuken te staan om een heerlijk diner te bereiden? Laat je gasten dan zelf aan tafel koken. Naast het bekende gourmetten kun je ook fonduen. Fondue is fun en feestelijk! En je kunt op verschillende manieren fonduen: met kaas, met chocolade, maar wist je ook dat je kunt pizza-fonduen?

Fondue-fun