Lekker BBQ'en met Barrett Black

Maak jouw barbecue bigger and better met Barrett's tips!

De zomer is begonnen, dus we kunnen weer lekker in de zon bakken! Wil je dat jouw vlees goed bruin wordt, zonder te verbranden? mEAT Barrett Black!

Barrett Who?

Barrett is dé BBQ-hero uit Lockhart, Texas. Als vierde generatie Pitmaster en eigenaar van Texas' befaamdste grillrestaurant Black's Barbecue, is hij expert op het gebied van grillen. Van heerlijke hamburgers tot perfecte picanha’s: Barrett draait zijn hand er niet voor om. Sterker nog, met deze vlammende video's leert hij The Dutchies ook de fijne kneepjes van het (grill)vak.

Freak'ndel

Ben je net als Barrett een enorme vleesliefhebber? Dan heb je vast al verschillende soorten vlees op de barbecue gelegd. Wij - The Dutchies - staan bekend om creatieve, soms eenvoudige BBQ- creaties. De frikandel is daar een goed voorbeeld van. Is 'ie geschikt voor de grill of moeten we hem in de frituurpan houden? Dit vindt onze expert ervan..

Leerzaam

Wil je jouw barbecue naar een hoger niveau tillen? Barrett geeft je tips die je nog nooit eerder gehoord hebt. Van rookchips tot briquettes: het is allemaal niet zo ingewikkeld. In slechts 15 seconden ben je helemaal up-to-date!

Let's get started!