Verrassende vaderdagrecepten

Verras vader met zelfgemaakte gerechten

Op Vaderdag mogen de vaders extra verwend worden. Verras hem met een ontbijtje op bed met de lekkerste sandwiches; lekker brood met goed beleg. Een gekookt eitje erbij en natuurlijk een stevige kop koffie. Liever geen zin in kruimels in bed? Dan is een High Beer of High Wine thuis ook een goed idee.

Speciale koffie

Vaderdag is speciaal en daarbij hoort dan ook een speciale koffie. Doop je om tot thuisbarista en maak met onze recepten de lekkerste speciale koffies: van sweet latte tot koffie met een likeurtje (al raden we die laatste niet aan bij het ontbijt). Of maak eens lekkere koffiepannenkoekjes.

Bekijk koffierecepten

Verse sappen en smoothies

Is vader geen koffieliefhebber? Dan is een versgeperste jus d’orange een beter idee. Pers deze makkelijk zelf bij EMTÉ of pak eens uit met een heerlijk, zelfgemaakte smoothie. Een smoothie maken is hartstikke leuk en lekker!

Bekijk smoothie-recepten

Smakelijke sandwiches

Laat het geijkte croissantje met jam eens voor wat het is en serveer een smakelijke sandwich. Met onze sandwich-suggesties en stappenplan voor sandwiches tover jij in een handomdraai een stevige sandwich.

Bekijk de sandwich-recepten

Luxe uitsmijters

Je kunt natuurlijk een eitje koken, maar je kunt ook een luxe uitsmijter maken. Een uitsmijter is zo gemaakt en heel erg lekker. Vooral wanneer je de wat eenvoudigere ingrediënten vervangt door een luxe variant. Deze luxe lekkernij is een goede bodem voor Vaderdag.

Bekijk uitsmijter-recepten