Mini pitabroodjes

Kleine broodjes, groots in smaak

Het vullen van minipitabroodjes kan op vele manieren. Kaas, pulled chicken of kalkoenreepjes, aftoppen met wat sla en een sausjes naar keuze en het smullen kan beginnen. In een handomdraai maak je heerlijke broodjes met een verrassende twist.

Minipita hummus

Bak de pitabroodjes af in een oven van 175°C. Wok ondertussen reepjes paprika in de wok. Snijd de broodjes open en besmeer met verschillende soorten hummus. Vul ze met wat sla en reepjes gewokte paprika.

Pita rundvleesreepjes

Wok rundvleesreepjes met rode paprika goed gaar en blus af met hoisin woksaus. Meng hier vervolgens taugé doorheen. Bak de pitabroodjes in een oven van 175°C. Snijd ze open en vul met het vlees en de taugé. Garneer met sesamzaad en wat zoetzure saus.

Pita met kaas en aardbeienjam

Bak de pitabroodjes af in een oven van 175°C. Snijd ze erna open en besmeer met aardbeienjam en beleg de broodjes met een halve plak kaas.