Gratis hoogwaardig keukentextiel van Walra*

Walra keukentextiel exclusief voor Fijnproevers

Fijnproevers kunnen nu profiteren van hoogwaardig keukentextiel. Dit mag absoluut niet ontbreken in jouw keuken! Tegen inlevering van FijnproeversPunten krijg je nu gratis* een Walra keukendoek of theedoek. Heb je niet genoeg Punten? Geen probleem. Je kunt ook minder Punten inleveren en een kleine bijbetaling doen. Het Walra keukentextiel is van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april 2019 verkrijgbaar bij EMTÉ.

Keukentextiel met karakter

Met Walra theedoeken en keukendoeken haal je zowel kwaliteit als stijl in huis. De elegante eyecatchers zijn van een zachte kwaliteit, pluizen niet en hebben een hoog absorptievermogen. Kies je voor de stijlvolle lichtgrijze keukendoek of is de antraciete theedoek met fraai geweven streepmotief meer jouw favoriet? Beide zijn gemaakt van 100% katoen en hebben daardoor een goed absorberend vermogen. Ze zijn voorzien van een handige lus, waaraan je ze makkelijk kunt ophangen. Het keukentextiel heeft een formaat van 50 x 70 cm en is daarmee ideaal voor dagelijks gebruik.

Keukendoek

50 x 70 cm
100% katoen

€ 4,99 GRATIS voor 350 Punten
of 250 Punten + € 1,00

Theedoek

50 x 70 cm
100% katoen

€ 4,99 GRATIS voor 350 Punten
of 250 Punten + € 1,00

* Tegen inlevering van de genoemde aantallen FijnproeversPunten.

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april 2019. Op = op!
Deze actie is niet geldig bij EMTÉ Hengelo Oude Molenweg, Krimpen a/d Ijssel, Middelburg Magistraat, Montfort, Waalwijk, Wijk en Aalburg.

Verzilver je FijnproeversPunten vóór 1 mei 2019

We gaan stoppen met ons FijnproeversProgramma. Kijk hier wat dit voor jou betekent.